Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Laakoever Schuytgraaf Arnhem

Deze ligging aan de rand van de wijk Schuytgraaf en aan de oever van de Schuytse Laak, biedt rust en ruimte. Aan de noord-westkant heeft u een weids uitzicht over de Schuytse Laak en aan de zuid-oostkant van het gebouw kijkt u over het water van de Zeeg. Toch heeft u voldoende voorzieningen binnen bereik: het winkelcentrum Schuytgraaf, het NS-station Arnhem-Zuid, de sportvelden, Golfclub Landgoed Welderen en natuurlijk de uitvalswegen naar de A50 en de A325. Zelfs het stadscentrum van Arnhem is op de fiets bereikbaar in ongeveer 25 minuten!

Op deze heerlijke plek zijn 18 appartementen gebouwd, die in oppervlakte variëren van 83 tot 93 m². De appartementen  hebben allemaal 2 slaapkamers, een luxe keuken en badkamer, een goede buitenruimte, een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein naast het complex.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van stadsverwarming, zijn de appartementen gasloos gebouwd. Bovendien zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en wordt via zonnepanelen op het dak gedeeltelijk eigen stroom opgewekt.

 

Locatie

De ligging aan de rand van de wijk Schuytgraaf en aan de oever van de Schuytse Laak, biedt rust en ruimte. Toch heeft u voldoende voorzieningen binnen bereik: het winkelcentrum Schuytgraaf, het NS-station Arnhem-Zuid, de sportvelden, Golfclub Landgoed Welderen en natuurlijk de uitvalswegen naar de A50 en de A325. Zelfs het stadscentrum van Arnhem is op de fiets bereikbaar in ongeveer 25 minuten!

Wilt u ook 'Huren aan de Laakoever'?
Schrijft u zich dan snel in als belangstellende!

Actueel